Voor het huren van een suikerspinmachine regio Rotterdam zit je goed bij Suikerspin service.

 

Suikerspinmachine, suikerspinstokjes, suikerspinsuiker, popcornmachine, popcornzakjes en verdere popcornbenodigdheden. Een mooi en compleet assortiment specifiek gericht op popcorn- en suikerspinmachine verhuur.

Wij zijn er voor bedrijven en particulieren in de regio Rotterdam, Schiedam, Ridderkerk, Gouda, Zoetermeer, Delft, Vlaardingen, Spijkenisse, Pijnacker, Nesselande, Zevenhuizen, Waddinxveen, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Nieuwerkerk.

 

Ons streven is om uw feestdag zo compleet mogelijk te maken met kwalitatief hoogwaardige en schone suikerspin en popcornmachines; of het nu voor 20 of 500 personen is.

Op onze site vindt u alle suikerpin en popcorn artikelen welke u nodig heeft om van uw feest een succes te maken. Mocht u een specifiek verzoek hebben, dan kan het de moeite lonen ons even te bellen. Wij denken graag met u mee en willen u graag met onze ervaring adviseren.

 

Onder andere het hanteren van scherpe prijzen heeft ertoe geleid dat suikerspin service al aan vele evenementen een bijdrage heeft mogen leveren in de vorm verhuur van suikerspin- en popcornmachines.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Suikerspinmachine voor grote evenementen. Onze krachtige Amerikaanse suikerspinmachine wordt geleverd incl. 300 porties (minimale afname) met stokjes 28cm.Stroomverbruik: 230V/50hz 1500 Watt
Machine wordt geleverd incl whirlgrip en spinpan van Ø 65 cm.

Capaciteit : 100-150 suikerspinnen/uur.

 

Uiteraard is het mogelijk om extra porties bij te bestellen.

 

 

 

 

 

 

 

Meerdere dagen een suikerpinmachine of popcornmachine huren is trouwens extra voordelig, u betaalt dan een aangepast tarief.

 

Alle prijzen zijn exclusief BTW en bezorgkosten.

In de regio Rotterdam hanteren wij aantrekkelijke bezorgkosten!

 

In overleg is er veel mogelijk bij suikerspinservice.nl

Zo kunt u eerder ophalen en later terugbrengen, zonder meerkosten!!

Mail of Whatsapp u gerust voor een offerte op maat

06 17 60 24 25