Spelregels en voorwaarden

Suikerspinservice.nl investeert in een zo goed mogelijk en breed assortiment verhuurartikelen. U huurt dan ook alleen artikelen van topkwaliteit. Helaas hebben wij geconstateerd dat onze producten niet altijd correct worden geretourneerd. Om te voorkomen dat een artikel daardoor tijdelijk niet beschikbaar is, is er een aantal regels opgesteld:

Legitimatiebewijs

Wanneer u huurt bij suikerspin service, dient u een geldig legitimatiebewijs te tonen bij ontvangst van goederen (paspoort, identiteitskaart of rijbewijs). Dit is verplicht. De legitimatiebewijzen worden gecontroleerd via het VIS-systeem (Verificatie Informatie Systeem).

Waarborgsom

Voor elke verhuring vragen wij een waarborgsom. Deze is contant te betalen. Als de gehuurde artikelen in goede staat bij ons terugkomen, krijgt u de waarborgsom retour. De hoogte van de waarborgsom is afhankelijk van de gehuurde artikelen. Waarborgsommen boven 100 euro worden uit veiligheidsoverwegingen niet contant teruggegeven, maar storten wij binnen één dag op uw bank- of girorekening.

Tarieven

De genoemde tarieven op onze website zijn de huurprijzen voor 1 dag. Wanneer u voor langere tijd een suikerspinmachine en/of popcornmachine wilt huren, neem dan contact met ons op voor een offerte. Alle tarieven zijn exclusief BTW en transport.

Suikerspinservice.nl is een onderdeel van CONGRA.
Onze algemene voorwaarden en condities zijn ondergebracht bij de Kamer van Koophandel Rotterdam, KvK 51317893, en zijn van toepassing op al onze producten en services.BTW nr. NL17856476B01

Ook geïnteresseerd in suikerspinservice.nl ?

Mail of Whatsapp u gerust voor een offerte op maat

06 17 60 24 25

 

 

Persoonsgegevens worden nooit aan andere organisaties doorgegeven.