Een echte eye catchers op iedere feest dat in het donker wordt gehouden

Door glow in the dark suikerspin stokjes na het draaien van de suikerspin te buigen, breekt de interne capsule en lopen er 2 vloeistoffen samen. Door een chemische reactie ontstaat er een gloed.
Deze reactie wordt chemische luminescentie genoemd, maar de stokjes zijn beter bekend als glow in the dark stokjes.

Glow in the dark suikerspin stokjes

De glow in the dark suikerspin stokjes kunnen tussen de 6 en 12 uur licht geven en worden niet warm. Je kunt het glow in the dark stokje dus prima in je hand houden.

Veilig in gebruik

Glow stokjes zijn een veilige lichtbron. Ze zijn niet irriterend, corrosief of giftig en zijn ook niet brandbaar. Ze zijn niet schadelijker dan andere kleine stukjes van plastic, maar vanwege de mogelijkheid dat breekstaafjes ingeslikt kunnen worden, raden wij ze af voor kinderen onder de 8 jaar. Het is natuurlijk ook af te raden om glow stokjes in je mond te nemen. Het blijven natuurlijk chemicaliën en daarvoor zijn ze zeker niet bedoeld. Indien u de vloeistof toch in de mond of op het lichaam krijgt, raden wij u in ieder geval aan om goed met water te spoelen.

Glow in the dark stokjes zijn waterdicht en worden zelf onderwater gebruikt voor bijvoorbeeld de duiksport.

Zoekt u iets speciaals op uw feest en wilt u een suikerspinmachine huren in de regio Rotterdam, Den Haag, Zoetermeer, Krimpen aan den IJssel dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Prijzen van glow in the dark stokjes op aanvraag.

Nieuw!! Herbruikbare suikerspinstokjes met LED-lampjes op batterijen!

Een kleurenprogramma bestaande uit 8 varianten verlichten de suikerpin in zijn geheel op.…
De trend op het gebied van suikerspinnen!

FEEST IN MAASSILO ROTTERDAM

E-mail ons met uw aanvraag !

Bezorgservice regio Rotterdam – Den Haag

Onze bezorgservice kan uw bestelling 7 dagen per week bij u bezorgen tegen een aantrekkelijk tarief. Vraag naar onze bezorgkosten.

Wij bezorgen o.a. in de Regio Rotterdam, Zoetermeer, Den Haag, Schiedam, Ridderkerk, Gouda, Zoetermeer, Delft, Vlaardingen, Spijkenisse, Pijnacker, Nesselande, Zevenhuizen, Waddinxveen, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Nieuwerkerk.

In overleg is er veel mogelijk bij suikerspinservice.nl

Zo kunt u eerder ophalen en later terugbrengen, zonder meerkosten!!

Mail of Whatsapp u gerust voor een offerte op maat

06 17 60 24 25

Categorieën: Nieuws