Suikerspin service is al tijden de grootste suikerspin- en popcornverhuurspecialist in de omgeving van Rotterdam. Wij maken de meest uiteenlopende evenementen mogelijk. Van recepties, personeelsfeesten, productpresentaties, babyshower, suikerfeest tot en met kinderverjaardagsfeesten. Suikerspin service verzorgt de complete uitrusting. Popcornmachines, mais, boterzout, popcornzakjes, suikerspinmachines, suikerspinsuiker, bamboe stokjes tot spandoeken.

Steeds vernieuwend

Als u huurt bij suikerspin service, dan kiest u voor kwaliteit, service, mooie en schone machines en een compleet assortiment. Dankzij onze ervaring weten wij precies welk grondstoffen u nodig heeft. Als verhuurder van suikerspin en popcornmachines staan we dicht bij de klant en houden we de ontwikkelingen in de markt nauwlettend in de gaten. Wij innoveren dan ook voortdurend, waardoor ons assortiment steeds wordt aangevuld met materiaal volgens de nieuwste trends.

Meer dan verhuur suikerspinmachines en popcornmachines alleen

We doen meer dan alleen de suikerspinmachines en popcornmachines leveren. U kunt bij ons terecht voor de beste hoogwaardige grondstoffen. Dit alles gecombineerd met zeer scherpe prijzen vanwege onze grootschalige inkoop heeft ertoe geleid dat suikerspin service al aan vele evenementen een bijdrage heeft mogen leveren in de vorm verhuur van suikerspin- en popcornmachines.